Institut Esthederm zonverzorging

Institut Esthederm biedt het meest geavanceerde zonneprogramma, dat u optimaal laat genieten van de zon, in complete veiligheid. De zonneproducten van Institut Esthederm zijn gebaseerd op twee unieke patenten.

De eerste technologie is het beheersen van het UV-licht, zo krijgt de huid alleen het beste van de zon. Minerale reflectoren en organische filters bieden een externe bescherming die aangepast kan worden aan de intensiteit van de zonnestralen. UVinCellium beschermt intern tegen huidkanker, huidveroudering en verbranding.

Adaptasun is het tweede unieke patent van Institut Esthederm. Adaptasun verbetert de bruiningscapacitiet van de huid door de aanmaak van melanine in de huid te versnellen, te verhogen en te verbeteren. De zonneproducten van Institut Esthederm zorgen voor een snelle, intensievere en langdurige bruining van de huid. Een gebruinde huid is immers de beste bescherming tegen de zon!

Institut Esthederm heeft voor ieder huidtype het juiste zonneproduct in het assortiment. Maak een afspraak bij Huidverzorging Cilly voor een passend advies!

Esthederm